Sådan har vi hjulpet vores kunder

DBU logo
Mobylife logo
Taxa logo

Siden 2001 har Itavis hjulpet en bred vifte af private og offentlige organisationer med at drive, udvikle og kontrollere deres IT-løsninger.

Her sætter nogle af vores kunder ord på, hvilken værdi vores IT-løsninger har skabt for organisationen og medarbejderne.

Book et møde

Dem har vi også hjulpet

DBU logo

“Vi føler os trygge, når det hele kører regelmæssigt, og hvis der skal gøres noget, har vi en fantastisk sparringspartner i Itavis.”

 

– Flemming Knoth-Nielsen, Driftsansvarlig hos DBU

Overblik og sikkerhed kombineret med tillid

DBU har tidligere brugt lang tid på overvågning og patching, som kan virke uoverskueligt og tidskrævende. Men med Itavis Control Cloud™ har de fået et værktøj, som overskueliggør og effektiviserer dette og forsikrer de teknisk ansvarlige om, at driften kører, som den skal, uden de behøver at røre en finger. Overvågning og patching bliver nu udført i rutineprægede arbejdsprocesser struktureret gennem Itavis Control Cloud™, som sikrer overblik og sikkerhed.

Et enkelt og samlet overblik i en sund IT-infrastruktur

De IT-ansvarlige i DBU kan nu gennem Itavis Control Cloud™ konstant se status på IT- infrastrukturens helbred på en enklere og mere tidsbesparende måde, end de førhen har kunnet. Samtidig kan de sparre med Itavis omkring diverse meddelelser og oplysninger, som overvågningen opfanger og dermed bedre forstå sin IT-infrastruktur. Men vigtigst af alt kan de nu vide sig sikker på, at alting kører, som det skal.

Kort vej fra tanke til handling

DBU har gennem et samarbejde med Itavis fået luft til at kunne drive en effektiv IT-infrastruktur med en lille IT-afdeling. De har løbende kontakt til en fast konsulent med teknisk indsigt og en service delivery manager med forretningsmæssig forståelse, der fungerer som kundens talerør til Itavis. Denne kombination sikrer først og fremmest, at overvågning og patching af DBU’s servere kører uden problemer, men samtidig giver DBU mulighed for sparring til videre udvikling af den tekniske del af virksomheden. Der er dermed kort vej fra tanke til handling.

Samlet overblik over IT-infrastruktur

Tillid resulterer i et bedre resultat

DBU føler, at vi gennem vores samarbejde har opbygget en tillid, der bygger på, at de føler sig sikre på, at problemer og ønsker bliver hørt, taget hånd om og løst med det samme. Denne tillid er et resultat af, at Itavis ikke blot leverer IT-ydelser med høj performance, men samtidig forholder sig til den menneskelige relation i samarbejdet, der giver denne tillid, som tillader et bedre samarbejde med et bedre endeligt resultat.

Mobylife logo

“Det føles som kirurgisk præcision i planlægning og eksekveringen er fleksibel.”

 

– Mikkel Bang Sommer, IT-chef hos Mobylife

Professionelt partnerskab i trygge rammer

Hos mobilrepartørvirksomheden, Mobylife, er oppetid afgørende, hvilket vi sikrer med en arbejdsindsats gennemsyret af stabilitet, opmærksomhed og robusthed. Mobylife, der har lokationer i hele Skandinavien, havde brug for en konsolidering af netværket på og mellem lokationerne og en proaktiv drift af netværket. Derfor overvåger Itavis vha. Itavis Control Cloud™ Mobylifes netværksforbindelser. Itavis Control Cloud™ alarmerer Itavis i tilfælde af nedbrud, hvorefter Itavis rykker ud og retter fejlen.

Tryghed i en professionel ramme

Vi giver Mobylife en tryghed i, at vi stiller stærkt professionelle it-konsulenter til rådighed, som overvåger og kontrollerer deres netværk således, at oppetiden maksimeres og stabiliteten opretholdes. Overvågningen sikrer, at problemerne identificeres, inden de bliver kritiske. Samtidig leveres der hurtig supporttid alle timer i døgnet, og hvis der er brug for det, er vi klar til at smide, hvad vi har i hænderne.

Itavis hos Mobylife

Grundig og præcis eksekvering med omtanke

En af hovedpunkterne i samarbejdet med Mobylife er vores fokus på hurtig og gnidningsfri eksekvering. Den lykkes gennem grundig planlægning via vores konsulenter, der fungerer som arkitekter bag orkestreringen af netværksmiljøet. Dette har resulteret i operationer, hvor vi har kunnet levere nøje tilrettelagte planer for hvad, der skal ske helt ned til minuttet. På den måde sikres trygheden hos Mobylife, og risikoen minimeres.

Et tillidsfyldt samarbejde

Hos Itavis ser vi, at tillid er grundpillen i et succesfuldt samarbejde, og vi gør derfor alt for, at Mobylife føler sig trygge ved at overlade håndteringen af deres netværksmiljø til os. Vores samarbejde er gennemsyret af professionalisme, men vi har samtidig en relation, der føles familiær. Dét er det, vi kan; vi samarbejder med kunden på et behageligt personligt plan, så vi kan opnå vores fælles mål bedst muligt. Hermed sikrer vi stabile og effektive IT-løsninger, der skaber reel værdi for kunden.

Før Itavis’ arbejde
Efter Itavis’ arbejde
Taxa logo

“Samarbejdet er karakteriseret af god kemi og høj performance.”

 

– Jesper Graff, IT-chef hos Taxa 4×35

Hosting uden risiko med optimal oppetid

Taxa 4×35 lægger stor vægt på, at de kan fokusere fuldt ud på at drive deres forretning uden IT-mæssige forstyrrelser, hvilket vi gør en dyd ud af at respektere og vise, at vi forstår. Derfor leverer vi en fleksibel hostingløsning på deres præmisser med garanti for optimal oppetid, hvor vi tager os af at sikre infrastrukturen via et beredskab, så kunden aldrig oplever forstyrrelser på IT-fronten. Samtidig sparrer vi løbende med deres IT-afdeling gennem kvartalsmøder og månedlige statusrapporter, som sikrer overblikket og trygheden hos de IT-ansvarlige.

Mere fokus på kerneforretningen

Taxa 4×35 har et ønske om fuldt ud at kunne fokusere på deres kerneforretning, hvorfor de har valgt at indgå i et partnerskab med Itavis. Herigennem har de overdraget håndtering af risiko til Itavis og på den måde fået en IT-løsning med minimal risiko og høj sikkerhed. Dette er i høj grad tidsbesparende for kunden, hvilket indebærer, at de bedst muligt kan fokusere på deres kerneforretning.

Vi skærer ind til benet

Vi leverer en hosting-løsning på kundens præmisser, som understøttes af, at Taxa 4×35 løbende kan sparre med vores tekniske teams med forretningsmæssig forståelse, hvor der er mulighed for udvikling samt op- og nedskalering i løsningen. Derudover har vi flere gange skåret ind til benet og fjernet unødige dele af løsningen, som har medført en mere rentabel løsning. Vi sætter nemlig en dyd i at levere den bedst mulige løsning på bekostning af mulig indtjening.

Tillid i samarbejdet

Kemien i samarbejdet er i top

Vores samarbejde med Taxa 4×35 er karakteriseret ved god kemi med respekt for hinandens forretning. Høj professionalisme og løbende sparring har resulteret i, at samarbejdet har oplevet en god og stabil oppetid, hvor Taxa 4×35 har opbygget tillid til os. Dette har dannet et fundament for, at de føler sig trygge ved at give Itavis ansvaret for deres IT-infrastruktur. Dette ser vi hos Itavis som nøglen til, at et partnerskab af denne karakter kan lykkes.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi er også klar til at hjælpe dig. Få samme oplevelse som vores andre kunder, og lad os hjælpe dig godt i gang med dit IT-projekt.

Kontakt osBliv ringet op