Hvem vi er

Cloud ydelser i top: Når performance og service går hånd i hånd

Itavis’ vision er at levere den bedste cloud service i branchen.

Om det er IaaS, PaaS, SaaS eller andre konstallationer af IT-ydelser er vores løsninger altid baseret på kompetence og respekt for kundens organisation.

Vi ved hvor afgørende god kemi og et godt forhold mellem leverandør og kunde er for et succesrigt samarbejde. Derfor kommer den gode service altid i første række. Vores tilgang er, at det kræver den helt rette grad af nærvær og opmærksomhed for at kunne levere det bedste produkt.

Med dedikerede Service Delivery Managers sikrer vi, at vores kunder ikke bliver glemt, nedprioriteret eller føler sig som den lille fisk i det store hav. Vi holder fingeren på pulsen ved blandt andet at afholde jævnlige statusmøder med vores kunder, hvor løsning og service løbende evalueres.

Hos Itavis møder I kompetente, ambitiøse og servicemindede medarbejdere, der forstår, at velfunderet teknisk hjælp bygger på ærlig og dialogbaseret rådgivning. Et godt samarbejde bygger på gensidig tillid og et indgående kendskab til hinanden.

Derfor har alle vores medarbejdere både forståelse for og fokus på jeres ønsker og krav. Samtidig forstår de at tænke forretningsmæssigt på dine vegne og hjælpe jer med at nå nye og bedre resultater.

IT-løsninger siden 2001

Itavis startede i 2001 som hardware-leverandør. Fra begyndelsen har vores strategi været at hjælpe virksomheder og offentlige institutioner med at finde de bedste IT-løsninger til at understøtte vores kunders organisation og forretning.

Siden da har vi udviklet os til at omfatte en bred pallette af effektive og pålidelige IT-serviceydelser inden for administration af  IT-infrastruktur og outsourcing af IT-drift.

Vi servicerer nu kunder i hele Danmark, Norden og Europa. Vi har et 24/7 Operation Center og en udviklingsafdeling, der sikrer at vi altid kan tilbyde næste generation af gennemtestede IT-løsninger.

 

 

Partnere & certificeringer

Netcompany logo
Neisa logo
IP Vision logo
Itavis er GDPR ready
Itavis har ITIL-certificering
Itavis har ISO27001-certificering
Itavis har ISAE 3402-certificering

Er du vores nye medarbejder?

Hos Itavis har vi store ambitioner på egne og andres vegne, og vi lægger stor vægt på at ansætte de rigtige personer med de rigtige kompetencer.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores kompetente hold? Så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning og start dialogen.

Send en ansøgning