Hvem vi er

Cloud ydelser i top: Når performance og service går hånd i hånd

Itavis’ vision er at levere den bedste cloud service i branchen.

Dette er en ambitiøs vision, som kræver målrettede handlinger. I Itavis tror vi på, at det er en realistisk ambition, fordi vi er en virksomhed med respekt for kompetence og vedholdenhed. Vi ved hvor afgørende kontakten med kunden og god service er. Derfor kommer kunden og den gode service altid  i første række. Vores tilgang er, at det kræver et stort nærvær at sikre den rette service, så vi sammen sikrer, at løsninger skræddersyes til at understøtte kundens forretning. Det er altafgørende.

Itavis er en IT-virksomhed med veluddannede og topmotiverede medarbejdere, der forstår vores kunders behov for effektive og sikre løsninger. Dét har vi nu hjulpet vores kunder med i mere end 17 år.

Hos Itavis møder du altid kompetente, ambitiøse og servicemindede medarbejdere.

Medarbejdere, der forstår, at velfunderet teknisk hjælp bygger på ærlig og dialogbaseret rådgivning. Et godt samarbejde bygger på gensidig tillid og et indgående kendskab til hinanden.

Derfor har alle vores medarbejdere både forståelse for og fokus på dine ønsker og krav. Samtidig forstår de at tænke forretningsmæssigt på dine vegne og hjælpe dig med at nå nye og bedre resultater.

Kort sagt er vi til for vores kunder og deres forretning.

Gode og sikre IT-løsninger siden 2001

Itavis blev etableret i 2001. Fra begyndelsen har vores mål været at hjælpe virksomheder og offentlige institutioner med effektive og pålidelige IT-serviceydelser – især inden for outsourcing og cloud-ydelser, der sikrer pålidelig og effektiv drift til gavn for organisationen.

Som kunde hos os får du kun gennemtestede IT-løsninger, der effektivt understøtter din forretning og som sikrer en stærk styring af dine IT-miljøer, giver en høj stabilitet og maksimale oppetider.

Kort sagt får du en integreret IT-løsning, der virker, styrker din forretning og gør din og dine medarbejderes hverdag nemmere og mere produktiv.

Partnere & certificeringer

Netcompany logo
Neisa logo
IP Vision logo
Itavis er GDPR ready
Itavis har ITIL-certificering
Itavis har ISO27001-certificering
Itavis har ISAE 3402-certificering

Er du vores nye medarbejder?

Hos Itavis har vi store ambitioner på egne og andres vegne, og vi lægger stor vægt på at ansætte de rigtige personer med de rigtige kompetencer.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores kompetente hold? Så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning og start dialogen.

Send en ansøgning