Cloud ydelser i top: Når performance og service går hånd i hånd

Itavis’ vision er at levere de bedste cloud ydelser i branchen.

Om det er IT-hosting, rådgivning eller andre konstallationer af IT-ydelser er vores løsninger altid baseret på kompetence og respekt for jeres organisation.

Vi ved hvor afgørende god kemi og et godt forhold mellem leverandør og kunde er for et succesrigt samarbejde. Derfor kommer den gode service altid i første række. Vores tilgang er, at det kræver den helt rette grad af nærvær og opmærksomhed for at kunne levere det bedste produkt.

Med dedikerede Service Delivery Managers sikrer vi, at vores kunder ikke bliver glemt, nedprioriteret eller føler sig som den lille fisk i det store hav. Vi holder fingeren på pulsen ved blandt andet at afholde jævnlige statusmøder med vores kunder, hvor løsning og service løbende evalueres.

Hos Itavis møder I kompetente, ambitiøse og servicemindede medarbejdere, der forstår, at velfunderet teknisk hjælp bygger på ærlig og dialogbaseret rådgivning. Samtidig forstår vi at tænke forretningsmæssigt på dine vegne og hjælper jer med at optimere og fremtidssikre jeres IT-infrastruktur.

IT-løsninger siden 2001

Itavis startede i 2001 som hardware-leverandør. Fra begyndelsen har vores strategi været at hjælpe virksomheder og offentlige institutioner med at finde de bedste IT-løsninger til at understøtte deres organisation og forretning.

Siden da har vi udviklet os til at omfatte en bred pallette af effektive og pålidelige IT-serviceydelser inden for administration af  IT-infrastruktur og outsourcing af IT-drift.

 

Vi servicerer nu kunder i hele Danmark, Norden og Europa. Vi har et 24/7 bemandet Operation Center og en udviklingsafdeling, der sikrer, at vi altid kan tilbyde næste generation af gennemtestede IT-løsninger.

Vi er stadig dansk-ejet og vores datacentre er placeret i Danmark. Det betyder at vores kunders data heller ikke forlader Danmark, hvilket er blevet et vigtigt krav for mange virksomheder blandt andet ift. beskyttelse af personoplysninger.

Partnere & certificeringer

Netcompany logo
Neisa logo
IP Vision logo
Itavis er GDPR ready
Itavis har ITIL-certificering
Itavis har ISO27001-certificering
Itavis har ISAE 3402-certificering

Er du vores nye medarbejder?

Hos Itavis har vi store ambitioner på egne og andres vegne, og vi lægger stor vægt på at ansætte de rigtige personer med de rigtige kompetencer.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores kompetente hold? Så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning og starte dialogen.

Send en ansøgning