IT-konsulenter

Vores IT-konsulenter i Itavis arbejder ud fra ét princip: At forstå din virksomhed og din forretning, før vi rådgiver om løsninger.

Bliv ringet op
Empty tab. Edit page to add content here.

Kompetenceområder

Vores konsulenter har over 20 års erfaring med IT-infrastruktur. Hvad end I har behov for evaluering, planlægning, implementering eller dokumentation kan de hjælpe jer i mål med projektet. Herunder kan du se, hvilke kompetencer de hovedsageligt besidder.

Rådgivning, implementering og administration af
Azure, Office365, Sharepoint, Amazon WS etc.
Design, optimering og administration af
Exchange, Microsoft SQL, PostgreSQL
Design, optimering og administration af
WAN, Wi-Fi, Firewalls, L2 & L3 NetværkCisco, Meraki, Juniper etc.
Design, opgradering og administration af
Microsoft Windows Server, Linux (Distros: Ubuntu, CentOS, RedHat, SUSE)Hyper-V, VMWare, (vRealize, vCloud Director v8.2)
Design, optimering og administration af
SAN, Discs, IBM, NetApp, Veeam etc.
Reference: Mobylife

Analyse af nuværende IT-infrastruktur

I en fælles workshop gennemgår vi landskabet af nye teknologier og jeres fremtidige ønsker og behov. Vi vurderer derigennem din IT-infrastruktur og laver en præcis identificering af mulighederne for forbedring. Med dette forarbejde kan vi bedre designe og skræddersy en plan, som møder din virksomheds specifikke IT-behov.

Implementering

Med udgangspunkt i analysen og jeres konkrete behov udarbejder vi en skræddersyet løsning samt tilhørende handlingsplan med mål og milepæle, der tager højde for jeres arbejdsrutiner andre specielle omstændigheder i virksomheden. På den måde kan I på bedste vis få opgraderet IT-infrastrukturen til fremtidige behov. Dette sker med minimal nedetid og ubekendte faktorer.

Dokumentation

Der udarbejdes løbende dokumentation før, under og efter implementering, så I altid har overblikket over alle relevante komponenter, processer og enheder i IT-infrastrukturen. Også den samlede indsats af forløbet dokumenteres, så I opnår indsigt, der beskriver, hvilke optimeringer og resultater jeres nye IT-opsætning har skabt. Ligeledes udarbejdes anbefalinger til fremtidige tiltag og udviklingsmuligheder til næste IT-projekt.

Løbende sparring

Itavis’ IT-konsulenter er til for én ting: Dig som kunde. Derfor tilbyder vi altid løbende sparring, hvad end I måtte have brug for at sparre på. Vi er klar til at hjælpe jer med store som små udfordringer. I vil altså altid have en stærk og solid IT-Partner i Itavis, der kan agere jeres forlængede arm og resursecenter på IT-området.

Sådan kommer du i gang

Vi er klar til at hjælpe dig i dag. Lad os hjælpe dig godt i gang med dit IT-projekt med følgende trin:

Sådan får du IT-service hos Itavis
Sådan får du IT-service hos Itavis
Sådan får du IT-service hos Itavis

Ønsker du en uddybende præsentation og et bedre indtryk af, hvordan vi kan imødekomme netop dine ønsker, kan du kontakte os i alle døgnets timer. Vi kommer også meget gerne forbi din virksomhed og præsenterer de mange dokumenterede fordele ved vores konsulentservice.

Kom i gangBliv ringet op

Optimér din forretning

Styrk forretningen

Få styr på jeres IT-infrastruktur og -drift, så I udelukkende skal fokusere på jeres kernekompetencer, slutbrugere og udvikling, og dermed kan styrke jeres forretning.

Øg sikkerheden

Få styr på IT-sikkerheden, så I altid er bedst muligt beskyttet mod hackere, virus og ransomware. Vi leverer state-of-the-art sikkerhedsløsninger samt rådgivning herom, der sikrer jeres virksomhed mod trusselsbilledet.

Få overblik

Få overblik over IT-infrastrukturen og -driften med Itavis Control Cloud. Med intelligent overvågning og rapportering kan identificere problemer og forbedringsmuligheder i god tid.

24/7-support

Itavis er altid vågne. Med vores 24/7 bemandet Operation Center står vi altid klar til at hjælpe jer med akutte behov eller udførsel skemalagte opdateringer af IT-infrastrukturen mens jeres medarbejdere ikke skal tilgå systemerne.