IT-konsulenter

En IT-konsulent i Itavis arbejder ud fra ét princip: At forstå din virksomhed og din forretning, før vi rådgiver om løsninger.

Bliv ringet op
Empty tab. Edit page to add content here.

Kompetenceområder

Vores konsulenter har over 20 års erfaring med IT-infrastruktur. Hvad end I har behov for evaluering, planlægning, implementering eller dokumentation kan de hjælpe jer i mål med projektet. Herunder kan du se, hvilke kompetencer de hovedsageligt besidder.

Rådgivning, implementering og administration af
Azure, Office365, Sharepoint, Amazon WS etc.
Design, optimering og administration af
Exchange, Microsoft SQL, PostgreSQL
Design, optimering og administration af
WAN, Wi-Fi, Firewalls, L2 & L3 NetværkCisco, Meraki, Juniper etc.
Design, opgradering og administration af
Microsoft Windows Server, Linux (Distros: Ubuntu, CentOS, RedHat, SUSE)Hyper-V, VMWare, (vRealize, vCloud Director v8.2)
Design, optimering og administration af
SAN, Discs, IBM, NetApp, Veeam etc.
Reference: Mobylife

Analyse af nuværende IT-infrastruktur

I en fælles workshop gennemgår vi konsekvenserne af de nye teknologier. Vi vurderer derigennem din IT-infrastruktur og laver en præcis identificering af mulighederne for forbedring. Med dette forarbejde kan vi bedre designe og skræddersy en plan, som møder din virksomheds specifikke IT-behov.

Implementering

Med udgangspunkt i analysen og jeres konkrete behov implementerer vi en skræddersyet løsning. Denne vil forbedre jeres IT-infrastruktur og gøre jer i stand til at imødekomme udfordringer i dagligdagen. Hermed bliver I i stand til at styrke jeres egen og jeres kunders forretning.

Dokumentation

Den samlede indsats dokumenteres før, under og efter implementering, så I altid har overblikket over processer, enheder og udfordringer. På den måde har I adgang til indsigt, der beskriver, hvilke løsninger og resultater jeres nye IT-opsætning har skabt.

Løbende sparring

En IT-konsulent fra Itavis er til for én ting: Dig som kunde. Derfor tilbyder vi altid løbende sparring, hvad end I måtte have brug for at sparre på. Vi er klar til at hjælpe jer med store som små udfordringer, så vi kan udvikle vores samarbejde. Desuden sikrer vi, at I er i stand til at skabe mest mulig værdi for jeres kunder.

Sådan kommer du i gang

Vi er klar til at hjælpe dig i dag. Lad os hjælpe dig godt i gang med dit IT-projekt med følgende trin:

Sådan får du IT-service hos Itavis
Sådan får du IT-service hos Itavis
Sådan får du IT-service hos Itavis

Ønsker du en uddybende præsentation og et bedre indtryk af, hvordan vi kan imødekomme netop dine ønsker, kan du kontakte os i alle døgnets timer. Vi kommer også meget gerne forbi din virksomhed og præsenterer de mange dokumenterede fordele ved vores konsulentservice.

Kom i gangBliv ringet op

Optimér din forretning

Styrk forretningen

Få styr på jeres IT-løsninger, så I udelukkende skal fokusere på jeres kernekompetencer og dermed kan styrke jeres forretning.

Øg sikkerheden

Få styr på IT-sikkerheden, så I altid har kontrol med tingene. Vi tager ansvar for jeres sikkerhed og beskytter jer mod angreb.

Få overblik

Få overblik over jeres indsats og indsigt i jeres kunder og virksomheden med overvågning i realtid.

24/7-support

Få 24/7-support til hele virksomheden og alle medarbejdere. Uanset hvor i verden de befinder sig, hjælper vi med det samme.