IT-hosting

Få hosted jeres servermiljø i en private eller public cloud i Itavis’ Tier 3 datacenter placeret i Danmark. Vi leverer en sikker, hurtig og tilgængelig server-platform baseret på markedets bedste teknologier og som altid kan skaleres efter jeres behov

Bliv ringet op

Stærk sikkerhed og høj performance

Har I brug for et datacenter, der altid er tilgængeligt, sikkert og skalérbart? Bliv hosted hos Itavis og få et toptunet datacenter baseret på nyeste enterprise-teknologier, der giver jer den bedste performance og garanteret 99,98 % oppetid.

Vi leverer virtuelle dedikerede og shared IT-miljøer til alle typer af små og store virksomheder og offentlige institutioner. Uanset hvilken Itavis Cloud løsning I vælger, vil I opleve, at I kan eliminere store investeringer i ny hardware og i stedet budgettere IT-driften år efter år.

Itavis har et 24/7 bemandet Operation Center, der står for den komplette drift og vedligeholdelse af datacentret. Dette betyder at service-vinduer kan lægges uden for jeres arbejdstid og at I kan bruge jeres ressourcer på forretningsunderstøttende aktiviteter og give jer mere tid til at pleje slutbrugerne.

Kontakt osReference: Taxa 4x35
windows server 2008 r2
Empty tab. Edit page to add content here.

Performance

Vi skræddersyer skalérbare løsninger til jeres behov og sikrer, at I får maksimal datacenter-performance. I undgår nedetid og systemnedbrud, så jeres forretning aldrig går i stå.

Skræddersyede og skalerbare løsninger

Dedikerede og shared miljøer

Seneste enterprise-teknologier

Fleksibilitet

Vi giver jer den fleksibilitet, der passer til jeres behov uden at gå på kompromis med sikkerheden. Vi er vant til at finde den rette balance mellem flere aktører i form af andre leverandører, udviklerer og konsulenter.

Patch vinduer når det passer jer

Tilpassede change processer

Ingen kapacitetsbegrænsninger

Antivirus hos Itavis

Sikkerhed

Vores datacenter er underlagt strenge krav og er altid fuldt opdateret, der sikrer jer mod trusler, angreb og nedbrud. Vi har alle de nødvendige lag af processer og checkpoints, der beskytter jeres data.

Tier 3 datacenter i Danmark

GDPR & ITIL Compliant

Eksternt backup & disaster recovery site

Service Level Agreement

Vores Service Level Agreement (SLA) er sammensat til at dække lige netop dit behov.

Det er muligt at tilføje forskellige SLA’er på forskellige servere afhængig af, hvor kritiske de måtte være. Med en Guld SLA kan I læne jer tilbage og slappe helt af. I er garanteret 99,98 % oppetid og Itavis tager det fulde ansvar for fejlretning i alle døgnets timer.

24/7 support hos Itavis

Servicecenter
Bemandet 24/7

Servicecenter Bemandet 24/7

garanteret oppetid

Bronze

Udbedring af fejl påbegyndes inden for 6 timer i normal arbejdstid

garanteret oppetid

Servicecenter Bemandet 24/7

Sølv

Udbedring af fejl påbegyndes inden for 4 timer hele døgnet rundt

garanteret oppetid

Servicecenter Bemandet 24/7

Guld

Udbedring af fejl påbegyndes inden for 1 time hele døgnet rundt

Sådan kommer du i gang

Vi er klar til at hjælpe dig i dag. Lad os hjælpe dig godt i gang med dit IT-projekt med følgende trin:

Sådan får du IT-service hos Itavis
Sådan får du IT-service hos Itavis
Sådan får du IT-service hos Itavis

Skal det være dig?

Ønsker du en uddybende præsentation og et bedre indtryk af, hvordan vores hosting kan imødekomme netop dine ønsker, kan du kontakte os i alle døgnets timer. Vi kommer også meget gerne forbi din virksomhed og præsenterer de mange dokumenterede fordele ved servicen.

Kom i gangBliv ringet op