Strategi. Alt starter med at forstå vores kunder.

Hos Itavis tror vi på ærlig rådgivning. Vi tror på, at et godt samarbejde altid bygger på gensidig tillid og respekt. Vi lægger stor vægt på dialog og forståelse af vores kunders hverdag, ønsker, behov og ambitioner.
Itavis udbyder begavede og komplekse løsninger, der understøtter vores kunders virksomhed og deres forretning – uanset om det drejer sig om Cloud services, hardwareløsninger eller hvis vi skal bidrage med ad-hoc opgaver inden for installation af netværk, software, opbygning af infrastruktur, projektstyring eller support af vores kunders it-systemer.

For at opnå den rette forståelse af vores kunders virksomheder og deres it-smertepunkter bygger al samarbejde med Itavis på en tæt dialog med de relevante personalegrupper, herunder CEO, COO og CTO. Vores syn på samarbejde er, at vi skal arbejde så præcist og så målrettet som muligt. Det giver både et bedre resultat og det giver vores kunder mulighed for at koncentrere kræfterne på at drive deres kerneforretning fremfor at bruge tid og ressourcer på it-drift.

Sideløbende med de rene, tekniske løsninger vil vi også gerne bidrage med at udvikle vores kunders it-strategi. Vores faglige indsigt vil ofte være en værdifuld hjælp til at få it-løsningerne til at understøtte vores kunders overordnede forretningsstrategi. Vores omfattende hands-on erfaring med it-drift og -support gør det muligt for os at kunne foretage de rigtige valg og de rigtige prioriteringer – sammen med vores kunder.