Itavis Ydelser. Gennemtestede it-løsninger, der understøtter din forretning.

Vi løser store opgaver og små opgaver. For os er det ikke så afgørende, hvor omfattende en opgave er. Det vigtigste for os er at indgå i et solidt samarbejde, hvor respekt og åbenhed er i centrum.

Vi har medarbejdere med den nødvendige viden til at kunne fungere som partner på en lang række af din virksomheds it-områder – f.eks. kan vi bidrage som rådgivnings- og sparringspartner på enkeltområder, eller vi kan fungere som eksterne konsulenter og hands-on installatører.

Itavis24

Giv dine medarbejdere en nemmere hverdag: Uanset hvor de befinder sig kan de have både virksomheden og arbejdet lige ved hånden – med fuld sikkerhed.

Alle services leveres via en krypteret forbindelse direkte i vores Cloud, og omfatter alt fra kontor-, forretnings- og finansapplikationer til arkiveret data.

Læs mere

Datacenter

Uanset om du ønsker at migrere din virksomheds datacenter eller bare har brug for hjælp til at vælge en ny teknologileverandør, så kan vi hjælpe dig.

Vores team af datacentereksperter vil guide dig gennem alle de komplekse aspekter af at migrere eller opgradere dit datacenter.

Læs mere

Konsulenter

Vores konsulenter arbejder ud fra ét koncept om at forstå din virksomhed og din forretning før vi rådgiver om løsninger.

Vores konsulenter implementerer løsninger, der respekterer det marked din virksomhed opererer i, så du får den maksimale værdi ud af dine it-investeringer, og så du kan forme en effektiv og skalerbar infrastruktur.

Læs mere