Itavis Control Cloud. Services der giver overblik og indsigt.

Kontrol med din it-investering. I dagens vidt forgrenede netværk og it-infrastrukturer er overblik og indsigt værdifulde ressourcer. I takt med, at mobilitet, brugervenlighed og datamængder lægger et stigende pres på it-administratorer, stiger også nødvendigheden af omkostningsbevidst styring af enheder, software, applikationer og transaktioner.

Control Cloud fra Itavis er en hel vifte af attraktive services for it-organisationen, der vil genvinde eller bevare kontrollen med investeringer, ressourcer og performance i forhold til sin it-infrastruktur. Det kan være både større og mindre organisationer, private eller offentlige: Overalt er der samme behov for kontrol og styring.

Dine fordele med Control Cloud

Dine services er i skyen og kan skaleres efter behov, når der sker ændringer
Alle informationer
Du undgår kostbar vedligeholdelse af software og dyre konsulenttimer
Implementeringstiden er kort – du er hurtigt i gang med at høste fordelene
Du får overblik og indsigt baseret på faktuelle og opdaterede data
Du betaler kun for præcis de services, som du og din organisation bruger
Dit beslutningsgrundlag forbedres dramatisk og du strækker dine ressourcer
Fleksibilitet og stærk support. De services, der er tilgængelige via Control Cloud, kan du sammensætte og bruge, som du vil. Ikke to organisationer er ens, og derfor har vi sammensat en fleksibel portefølje af services, der kan skræddersys til de individuelle ønsker og krav.

Derudover har du trygheden ved kompetent support og backup fra Itavis, hvor vi kan imødekomme dine ønsker og tilbyder dig sparring i forhold til dine ønsker. Vi har et 24/7-bemandet overvågnings- og driftscenter, der holder øjnene åbne på dine vegne døgnet rundt.

Kontakt Itavis og hør mere. Ønsker du en uddybende præsentation og et bedre indtryk af, hvordan Control Cloud kan imødekomme netop dine ønsker, skal du kontakte os. Ring 70 26 28 27 eller book et møde her.