Itavis Control Cloud Pakker. Til konkurrencedygtige priser.

Det totale overblik samlet ét sted. Itavis Control Cloud er service som kan anvendes som et ”single pane of glass view” til din it-afdeling. Alt fra serverinfrastruktur til en brugers laptop kan vi tilbyde en hel række services til. Vi kan understøtte jeres arbejde i hverdagen, ved at give jer et fuldendt overblik.
Find mere information nedenfor om de forskellige Itavis Control Cloud Pakker, og find ud af hvilken pakke der passer bedst til din virksomheds behov.

Itavis Control Cloud Standard

Med Control Cloud Standard pakken får du fleksibel support og indsigt leveret som en service til en konkurrencedygtig pris.

Pakken kan tilpasses dine kritiske virksomhedsservices med individuelle serviceelementer, der giver overblik, indsigt og handlefrihed.

Læs mere

Itavis Control Cloud Advanced

Control Cloud Advanced er en samlet pakke, der sikrer et bedre vedligeholdt netværk og derfor færre fejl, mindre supportbehov og øget produktivitet.

Den proaktive vedligeholdelse giver en mere stabil drift og dermed overskud til at fokusere på kerneforretning og udvikling.

Læs mere

Itavis Control Cloud Professional

Pakken er samlet it-support og -administration til en fast og meget konkurrencedygtig pris.

Du får Itavis som en målrettet og professionel partner, du kan bruge i dit arbejde med at reducere fejl og maksimere oppetiden. Resultatet er øget produktivitet og en optimal udnyttelse af it-ressourcerne.

Læs mere
Itavis Control Cloud Workstation Advanced

Control Cloud Workstation Advanced er en pakke med skræddersyede services for dig, der vil holde et vågent øje med alle arbejdsstationer og printere i din it-infrastruktur. Med en agent i hver enhed får du løbende status og rapporter på, hvordan hver enhed fungerer.

Læs mere
Itavis Control Cloud Workstation Professional

Control Cloud Workstation Professional er pakken til dig, der ikke alene ønsker præcise og opdaterede data på alle arbejdsstationer og printere i netværket. Du ønsker samtidig effektive værktøjer til patching og til overblik over dine samlede it-aktiver.

Læs mere