Itavis Control Cloud Workstation Professional. Det præcise styringsværktøj.

Hardware i sikre hænder. Harddiske, CPU-performance, RAM-behov, opdateringer og de mange andre udfordringer, som netværkets arbejdsstationer og printere giver, kan være noget af en hovedpine for professionelle it-administratorer. Specielt fordi høj performance er en forudsætning for produktiviteten, og fordi it-budgetterne skal udnyttes optimalt.

Central administration af alle arbejdsstationer og printere kan spare kostbar tid for både brugere og administratorer. Det kan samtidig give overblik og gøre det muligt – på ethvert givent tidspunkt – at levere klare svar til ledelsen på, hvordan enhederne i it-infrastrukturen performer.

En omfattende pakke. Control Cloud Workstation Professional er pakken til dig, der ikke alene ønsker præcise og opdaterede data på alle arbejdsstationer og printere i netværket. Du ønsker samtidig effektive værktøjer til patching og til overblik over dine samlede it-aktiver. Du er sikret begge dele med hhv. Control Cloud Patching og Control Cloud Asset Management.

På den måde bliver Control Cloud Workstation Professional ikke alene et administrationsværktøj, men også et ledelses- og rapporteringsværktøj. Det hele baseret på en vifte af services, der bliver opdateret, styret, leveret og overvåget af Itavis. Enkelt, skalerbart og med den klare fordel, at du kun betaler for præcis dét, du bruger.

Control Cloud Workstation Professional. Pakken omfatter:

Control Cloud Monitoring

CPU
RAM
Harddisk
Connectivity
Printere
Control Cloud Patching

Centralisering
Standardisering
Automatisering
Windows og tredjepart
Samlet administration
Enkelt og sikkert
Control Cloud Asset Management

Totalt overblik
Alle informationer
Serienumre
Versionsnumre
Antal og alder
Livscyklus
Beslutningsgrundlag

Kontakt os og hør mere. Ikke to virksomheder er ens, og derfor vil vi gerne høre om dine behov og ønsker. Control Cloud er en hel vifte af services og pakker, og vi kan altid sammensætte en løsning, der giver dit it-miljø et løft. Ring 70 26 28 27 eller book et møde her.