Itavis Control Cloud Workstation Advanced. Et vågent øje på hver enhed.

Sikker viden om hardware. Der kan være mange arbejdsstationer og printere at holde styr på i et vidt forgrenet netværk. De fleste it-infrastrukturer omfatter et stort antal enheder, og det kan kræve et øje på hver finger at holde styr på harddiske, CPU-performance, RAM-behov, printere og al den øvrige hardware, der giver produktiviteten hestekræfter.

Mange it-administratorer kender udfordringen med at rulle nye softwareversioner og patches ud, sørge for tilstrækkelig RAM og i det hele taget følge med i, hvordan enhederne performer, og hvordan investeringen i dem beskyttes bedst muligt. Det kan Control Cloud hjælpe med.

En hjælp til daglig drift. Control Cloud Workstation Advanced er en pakke med skræddersyede services for dig, der vil holde et vågent øje med alle arbejdsstationer og printere i din it-infrastruktur. Med en agent i hver enhed får du løbende status og rapporter på, hvordan hver enhed fungerer, og hvilke tiltag det kan betale sig at iværksætte.

Den opdaterede og detaljerede overvågning danner grundlag for præcise data på en lang række punkter, så du kan trække et komplet summary over tilstanden, og dermed få overblik over den reelle tilstand – uden at skulle ”netværket rundt” manuelt. Du baserer din planlægning på konkrete fakta, får bedre mulighed for at holde enhederne i topform og kan bruge ressourcerne optimalt.

Control Cloud Workstation Advanced. Pakken omfatter:

Control Cloud Monitoring

CPU
RAM
Harddisk
Connectivity
Printere

Control Cloud Rapportering

Patch Status
Kontakt os og hør mere. Ikke to virksomheder er ens, og derfor vil vi gerne høre om dine behov og ønsker. Control Cloud er en hel vifte af services og pakker, og vi kan altid sammensætte en løsning, der giver dit it-miljø et løft. Ring 70 26 28 27 eller book et møde her.