Itavis Control Cloud Standard. Indsigt i jeres løsning.

Den afgørende handlefrihed. Hvis it-afdelingen er trængt i defensiven, går det ud over handlefrihed og innovation. Det kan være bekymringer over sårbare servere, bærbare eller stationære pc’ere. Det kan være et øget pres på afdelingen, fordi antallet og typen af enheder på netværket stiger dramatisk. Eller det kan være fejl, der opstår på grund af flaskehalse eller manglende ressourcer i afdelingen.

Under alle omstændigheder gælder det om at genvinde kontrollen og komme tilbage i offensiven, så du kan handle både fleksibelt og proaktivt for på den måde at udnytte it-investeringerne optimalt. Control Cloud Standard er en samlet pakke fra Itavis, der giver fleksibilitet og indsigt under ét.

Skræddersyede services. Med Control Cloud Standard får du fleksibel support og indsigt leveret som en service til en konkurrencedygtig pris. Pakken kan tilpasses dine virksomhedsservices med individuelle serviceelementer, der giver overblik, indsigt og handlefrihed.

Overvågning og rapportering giver dig uvurderlig information om performance, status, flaskehalse og indsatsområder. Du får med Control Cloud Standard et vågent øje på alle de vigtige dele af infrastrukturen og kan bruge tiden på at agere proaktivt og på den måde være med til aktivt at støtte forretningsudviklingen.

Pakken er en samling af serviceelementer, der tilfører værdi ved at øge effektiviteten og udvide de serviceområder, der leveres af din it-afdeling. Itavis bliver gennem Control Cloud Standard et vigtigt supplement til it-afdelingen og styrker afdelingens kompetencer og indsigter på centrale punkter.

Dit it-team skal være lige så fleksibelt som dine teknologi- og supportbehov, og derfor er Control Cloud Standard et nærliggende valg, hvis du vil styrke dine kritiske virksomhedsservices og leve op til de interne forventninger i organisationen.

Control Cloud Standard. Pakken omfatter:

Control Cloud Monitoring

SAN
Network
Servere
CPU
RAM
Harddisk
Connectivity
Printere
Dashboard
Månedlig rapport
Kontakt os og hør mere. Ikke to virksomheder er ens, og derfor vil vi gerne høre om dine behov og ønsker. Control Cloud er en hel vifte af services og pakker, og vi kan altid sammensætte en løsning, der giver dit it-miljø et løft. Ring 70 26 28 27 eller book et møde her.