Itavis Control Cloud Security. Sikker platform til dine værdier.

Trusler fra mange sider. I takt med, at virksomheder og organisationer bliver mere og mere afhængige af digitale forretningsprocesser og data, stiger også trusselsniveauet. Industrispionage, tyveri og hærværk foregår kun sjældent i den fysiske verden i dag, men derimod via netværket. Og det gør virksomhederne mere sårbare.

De fleste virksomheder arbejder med en eller anden form for sikkerhedsstrategi, men det kan ofte give to andre udfordringer. Enten foregår det på flere platforme med deraf følgende tidskrævende administration. Eller også lægger det beslag på netværksressourcer og gør sikkerhedsforanstaltningerne til en flaskehals.

Målet må derfor være at finde den effektive sikkerhedsløsning, der ikke sinker brugerne og deres daglige opgaver.

En service der beskytter. Dagens trusler er virkelige og dødelige for virksomheden, og derfor er der ikke plads til at gå på kompromis. Vi beskytter, rapporterer og alarmerer på alt fra servere og firewall til pc, da alle disse punkter kan give uvedkommende adgang ind i infrastrukturen.

Vores sikkerhedsværktøjer hjælper dig med at fjerne de fleste af dine hidtidige sikkerhedsværktøjer, så hele dette vigtige område kommer under samme, effektive administration og samme service. Migration er enkel, og du er hurtigt inde bag et sikkert skjold.

Bedst i uafhængige tests. Control Cloud Security er blevet bedømt som bedste platform i uafhængige tests. Og det er muligt at konfigurere sikkerhedsværktøjerne helt individuelt, hvis der fx er en hardware firewall, du gerne vil bevare.

Både troubleshooting og løbende rapportering foregår overskueligt, så du ved præcist, hvor der eventuelt skal sættes ind. Du skal ikke bruge tid og ressourcer på at lede efter svage punkter eller enheder uden tilstrækkelig beskyttelse. Du kan målrette indsatsen og komme videre.

Kontakt os og hør mere. Vil du underbygge virksomhedens sikkerhedsstrategi effektivt og nemt? Kan du se fordelen i beskyttelse, der har minimal effekt på netværkets performance? Ønsker du enkel administration, der ikke efterlader sikkerhedshuller? Så kommer vi og fortæller om Control Cloud Security og de mange fordele, du kan opnå. Ring på 70 26 28 27 eller book et møde her.