Itavis Control Cloud Professional. Den komplette it-infrastrukturløsning.

Tiden er blevet kostbar. It-infrastruktur er sandsynligvis et helt centralt og vigtigt aktiv for din virksomhed. Det kræver fuld opmærksomhed fra dig og dine kolleger for at køre forudsigeligt, optimalt og sikkert. Alligevel kan det knibe med at nå og overskue det hele, fordi der trænger sig it-opgaver på fra alle kanter, og fordi du også skal bidrage til forretningsudviklingen.

Oplever du som it-ansvarlig samtidig, at budgetterne strammes, og brugerkravene om mobilitet og frihed øges? Så er du næppe alene, for i mange virksomheder kan det være en udfordring at tackle dagens it-problemer og samtidig bevare et strategisk udsyn, der bringer visionerne videre. Control Cloud Professional tilbyder en løsning.

Total tryghed i infrastrukturen. Forestil dig de daglige fordele ved at kombinere avanceret 24/7-overvågning med planlagt, forebyggende vedligeholdelse, et månedligt dybdegående tilstandstjek af netværket og en effektiv administration af blandt andet sikkerhed og patching. Så har du et billede af den komplette serviceløsning, vi kalder Control Cloud Professional.

Pakken er samlet it-support og -administration til en fast og meget konkurrencedygtig pris. Du får Itavis som en målrettet og professionel partner, du kan bruge i dit arbejde med at reducere fejl og maksimere oppetiden. Resultatet er øget produktivitet og en optimal udnyttelse af it-ressourcerne.

Control Cloud Professional er en samling af komponenter, der ’kommer hele vejen rundt’ om dine behov og gør Itavis til en tæt samarbejdspartner for din it-afdeling. Nøgleordet er proaktivitet, der sikrer maksimal pålidelighed og service. En komplet løsning for omkostningsbevidste virksomheder.

Outsourcing af vigtige it-ressourcer vil altid være et spørgsmål om tillid, og hos Itavis er vi stolte over, at en række virksomheder allerede har vist os den tillid at lade os bidrage til trygheden i deres netværk. Det ville glæde os at løfte opgaven hos dig.

Control Cloud Professional. Pakken omfatter:

Control Cloud Monitoring

SAN
Hypervisors
Network
Servere
CPU
RAM
Harddisk
Connectivity
Printere
Applications
SNMP
Control Cloud Patching

Centralisering
Standardisering
Automatisering
Windows og tredjepart
Samlet administration
Enkelt og sikkert
Control Cloud Asset Management

Totalt overblik
Alle informationer
Serienumre
Versionsnumre
Antal og alder
Livscyklus
Beslutningsgrundlag

Control Cloud Remote Control

Online sessioner
Remote værktøjer
Hurtigere support
Forbindelse med et klik

Kontakt os og hør mere. Ikke to virksomheder er ens, og derfor vil vi gerne høre om dine behov og ønsker. Control Cloud er en hel vifte af services og pakker, og vi kan altid sammensætte en løsning, der giver dit it-miljø et løft. Ring 70 26 28 27 eller book et møde her.