Itavis Control Cloud Patching. Enkel, centraliseret udrulning.

Tidskrævende rutiner. Patch management kan give it-administratorer hovedpine. Hvis man bruger de grundlæggende værktøjer til patching for hvert enkelt system èt efter èt, er det typisk en tidskrævende, manuel opgave, der giver bøvl og besvær – og ofte glemmes ud fra devisen: If it ain`t broken, don`t fix it.

Derudover kan der være usikkerhed forbundet med, om man får det gjort konsekvent og hele tiden. Er alle operativsystemer og enheder ført op til nyeste version? Hvad med alle de tredjepartsprodukter, der har sneget sig ind i infrastrukturen?

Der er spørgsmål og usikkerhedsmomenter nok forbundet med patching, men nu er der en løsning, der baner vej for en mere smidig og effektiv proces.

Hurtigt, enkelt, billigt. Itavis Control Cloud Patching centraliserer, standardiserer og automatiserer opgaven, så du kan spare tid og samtidig være tryg ved, at patching på alle enheder i infrastrukturen er opdateret og gennemført via Control Cloud.

Hemmeligheden er, at hele netværket og alle enheder under samme Control Cloud bliver administreret under èt. Når en ny patch er tilgængelig får du besked via Control Cloud Patch Manager, og den kan derefter blive rullet ud til bestemte enheder, sites eller grupper af brugere. Ikke èn ad gangen, men hele puljen på èn gang, dog i dialog med os.

Windows og tredjepart. Patching omfatter både Windows og over tyve forskellige tredjepartsapplikationer. Via Control Cloud kan patching foregå hvor som helst, også på fx bærbare pc’er, som medarbejderne har taget med hjem. Det sparer tid, reducerer omkostninger og styrker sikkerheden.

Control Cloud Patching fremgår af de løbende driftsrapporter, så du hele tiden har overblik over status, og hvad der eventuelt mangler. Bemærk: Det er også muligt at tilbageholde patches, hvis det vurderes, at de ikke er optimale at rulle ud endnu.

Kontakt os og hør mere. Ønsker du at følge en klar patchstrategi? Vil du reducere både tidsforbrug og omkostninger? Kan du se fordelen i at samle patching under ét til både Windows og tredjepartsprodukter? Så kan du med fordel høre mere om Control Cloud Patching, og hvordan det standardiserer og forenkler processen. Ring på 70 26 28 27 eller book et møde her.