Itavis Control Cloud Monitoring. Det totale overblik ét sted.

Kørt træt i systemer? Det kan være en jungle at sikre den nødvendige overvågning af den samlede it-infrastruktur. Hver del kræver sit system, og man skal derfor håndtere mange monitoring-platforme for at komme hele vejen rundt og sikre sig det nødvendige datagrundlag.

Dertil kommer besværet med flere forskellige operativsystemer for slet ikke at tale om den uoverskuelige mængde af smartphones, tablets og øvrige mobile enheder, der også er inde på virksomhedens netværk.

Det koster tid og it-ressourcer at bevare overblikket og sikre den nødvendige viden, der kan give et tilstrækkeligt kvalificeret beslutningsgrundlag.

Hele overblikket ét sted. Itavis Control Cloud Monitoring er den totale løsning, der tilbyder monitoring af hele it-infrastrukturen – inklusive mobile enheder – ét sted som en service. Alle platforme, alle operativsystemer, virtuelle miljøer og cloudmiljøer – alt bliver overvåget og rapporteret.

I praksis foregår det på den måde, at vi via en agent på alle enheder og alle systemer i infrastrukturen kan trække faktuelle data på performance.

Både inhouse og cloud. Hvad enten det er dit eget datacenter, en cloudbaseret løsning eller måske en hybrid, kan du via Control Cloud Monitoring få hjælp til health check, performance thresholds og alerting ud fra præcise og aktuelle data.

Og det er vel at mærke ikke kun servere og netværk, men også mobile devices, cloud services og servere og workstations med forskellige operativsystemer – Windows, Linux, Apple etc.

Kontakt os og hør mere. Vil du undgå besværet og udgifterne ved at skulle installere og drive flere overvågningssystemer? Vil du ikke bruge ressourcer på indkøb, uddannelse og vedligehold af software, men have en enkel service efter princippet ’pay as you grow’? Og ønsker du at tage beslutninger baseret på et aktuelt, omfattende og præcist indblik i de faktiske driftsforhold? Så skal du høre mere om Control Cloud Monitoring fra Itavis. Ring 70 26 28 27 eller book et møde her.