Itavis Control Cloud MDM. Kort snor i mobile enheder.

Mobilitet er en udfordring. Mobile enheder, smartphones, tablets, bring your own device – den store mobilitet åbner for ny produktivitet og arbejdsglæde, men kan også være noget af et mareridt for en it-administrator. Sikkerhed og administration kan koste mange ressourcer og kan – i værste fald – også koste tabte data og åbne store sikkerhedshuller.

På den ene side betyder indtoget af de mobile enheder, at medarbejdere kan søge og dele viden overalt, få adgang til infrastrukturen og i det hele taget være produktive. På den anden side er det sin sag at administrere de mobile enheder med hensyn til mail, sikkerhed, data og meget mere. Én ting er sikkert: De mobile enheder er kommet for at blive, og de vil kun blive brugt mere og mere. Nu gælder det om at finde den mest effektive måde at styre dem på.

Setup, management, sporing. Takket være Control Cloud MDM – Mobile Device Management – bliver det enklere at sætte mobile enheder op, administrere dem, styrke sikkerheden for dem og spore dem, så organisationen kan udnytte de store fordele ved dem uden at opleve ulemperne.

Du kan fx sætte mailkonti op på mobile enheder – også uden at have enhederne ved hånden. Det er også muligt at spore forsvundne enheder eller at fjernslette alle data på den, så de ikke falder i de forkerte hænder. Endelig kan man håndhæve et højt sikkerhedsniveau og give brugerne forskellige rettigheder.

Central styring af enheder. Med Control Cloud MDM bliver det nemmere at sikre beskyttet og sikker adgang til virksomhedens data og netværk via mobile enheder. Konfiguration af fx mail mv. sker via én brugergrænseflade, og alle administrative data om enhederne findes ét sted.

Enhedsprofilerne kan prækonfigureres med Exchange-konti, passwords, VPN, wifi og meget mere, ligesom der kan trækkes meget detaljerede rapporter på den mobile adgang til netværket inklusive typen af mobile enheder, batteritid o. lign. Alt dette kan vi sætte op og drifte via Control Cloud.

Kontakt os og hør mere. Har du – som langt de fleste – en udfordring med et stærkt stigende antal mobile enheder på netværket og i organisationen? Kunne du godt tænke dig at administrere dem under ét for at frigøre deres fulde potentiale? Så skal vi tage en drøftelse om Control Cloud MDM, og hvordan du kan glæde både brugere og it-administrator. Ring på 70 26 28 27 eller book et møde her.