Itavis Control Cloud Backup. Klar når du har behovet.

Nedetid er dyrt for alle. Det koster tid, penge, ærgrelser og kundernes tillid, når systemet går ned. Nedetid er dyrt for alle parter, for det koster ikke alene mistede ordrer, men tærer også kraftigt på virksomhedens troværdighed. Samtidig kommer truslerne fra mange sider.

Det kan være virus, spam eller phishing, der får systemet i knæ. Det kan være et internt problem i form af fejlagtig sletning af filer, hardwarenedbrud eller lignende, der sætter alting på standby for en stund. Uanset hvad, gælder det om at komme i gang igen på kortest mulig tid.

I den forbindelse er det blot en yderligere udfordring, at data kan ligge i skyen, i datacentret, på virtuelle eller fysiske servere …

Effektiv backup under ét. Control Cloud Backup tilbyder innovativ og effektiv backup af data, administreret under ét og bredt ud på hele din it-infrastruktur. Når det hele er implementeret og sat op, behøver du ikke foretage en fuld backup hver gang, men kan nøjes med backup af nyeste data.

Den helt store gevinst – ud over trygheden ved at have en stærk backupplatform – er tidsbesparelsen, hvis uheldet er ude, og systemet skal genetableres. Nedetid er dyrt, og Control Cloud Backup minimerer den. Vi overholder selvfølgelig alle revisionsstandarder.

Fleksibilitet på nyt niveau. Backup med Control Cloud er imagebaseret, og det ved at tage et billede af hele it-miljøet, at restore kan gennemføres hurtigt og fleksibelt. Du behøver ikke engang en præcis kopi af din hardware for at gennemføre en succesfuld restore, men kan gøre det til ny hardware og frit mellem fysiske og virtuelle miljøer.

Har du ekstremt forretningskritiske data, kan vi tilbyde et hot standby-setup lokalt eller remote, så du har en failover, der holder dine systemer kørende. Tal med os om den individuelle tilpasning af din virksomheds backup, via vores Control Cloud.

Kontakt os og hør mere. Ønsker du effektiv backup og sikkerhed for, at restore fungerer, hvis uheldet er ude? Kan du se fordelen i et fleksibelt system, der ikke lægger begrænsninger på typen af hardware og it-miljø? Vil du sikre dig kortest mulig tid til restore, fordi nedetid koster dyrt? Så har vi noget at tale om. Ring på 70 26 28 27 eller book et møde her og får mere at vide om Control Cloud Backup.