Itavis Control Cloud Auditing. Tjek på styrke og sårbarhed.

Hvor er de svage punkter? Hvor er de svage punkter i virksomhedens it-infrastruktur? Management af sårbarhed og sikkerhed er centralt, når det gælder compliance og assessments. Og det er samtidig et område, der ofte bliver styret via forskellige platforme og løsninger.

I takt med, at it-systemerne konvergerer, og flere og flere services rykker ud i skyen, bliver det også vanskeligere at bedømme risici, sårbarhed og beskyttelse under ét. Og det i en tid, hvor netop disse faktorer står stadigt vigtigere i virksomhedens it-miljø.

Ønsker du at få overblik og indblik i virksomhedens styrker og sårbarheder, kræver det en ny tilgang til auditing.

Fuldt integreret løsning. Ønsker du en effektiv og samlet løsning til management af sårbarhed og compliance, bør du se nærmere på Itavis Control Cloud Auditing. Den overvåger både patching og konfiguration samt compliance ud fra dine individuelle præferencer og krav.

Det er en fuldt integreret applikation, der gør management af komplekse, distribuerede infrastrukturer lettere og samtidig styrker beskyttelsen af missionskritiske værdier imod trusler – det hele i èn, samlet Cloud.

Smidigt og fleksibelt. Control Cloud kan scanne alle enheder og vurdere deres sårbarheder over for trusler udefra. Det er muligt at gå gennem alle tilknyttede enheders konfigurationer for at kortlægge, om nogle af dem er konfigureret forkert.

Systemet omfatter en bred vifte af platforme, og der er rig mulighed for at samle den omfattende mængde data i rapporter, der opfylder compliance-kravene. Man får de bedste muligheder for at holde sig ét skridt foran.

Kontakt os og hør mere. Har du længe ledt efter effektive værktøjer til grundig auditing af hele dit it-miljø? Vil du have lettere ved at samle rapporter, der opfylder dine krav om compliance? Ønsker du overblik ét sted, når det gælder styrker og svagheder ved dit setup? Lad os fortælle dig mere om Control Cloud Auditing fra Itavis. Ring på 70 26 28 27 eller book et møde her.