Itavis Control Cloud Asset Management. Fuld kontrol med it-aktiverne.

En strategisk faktor. Set med it-øjne er virksomhedens aktiver en kompleks størrelse. For it-aktiverne omfatter al den software og hardware, der findes i forretningsmiljøet. Hvis man vil se strategisk på life cycle management, spiller samtlige it-aktiver en central rolle.

Når man arbejder med indkøb og distribution af software og hardware i en organisation i det lange perspektiv, kræver det et detaljeret kendskab til, hvad man har ”at gøre godt med”. Her kommer Asset Management ind i billedet som et vigtigt værktøj til at udnytte ressourcerne optimalt og sikre en effektiv og omkostningsbevidst it-drift.

Sikker viden er guld værd. Itavis Control Cloud Asset Management er en unik service for it-ansvarlige, der ikke vil nøjes med at tro, men ønsker uddybende og sikker viden om de aktiver, der er tilknyttet virksomhedens netværk. Ved at sende agenter ud i alle hjørner af netværket kan man få overblik over al den software, hardware og øvrige enheder, der bliver benyttet. Det kan sætte en stopper for ukontrolleret knopskydning og bane vej for effektivisering.

Intelligente beslutninger. Med Control Cloud Asset Management kan it-beslutningstagere få et godt grundlag til at se nærmere på fx antallet af servere og printere i it-infrastrukturen. Ofte kan kapaciteten udnyttes langt bedre, uden at brugerne mærker nogen forringelser.

Samtidig kan man fremadrettet se på de kommende it-investeringer i lyset af, hvordan it-miljøet i realiteten er skruet sammen. Man kan styre uden om unødvendig, redundant teknologi og bruge it-investeringerne, hvor de gør mest nytte.

Kontakt os og hør mere. Vil du have et præcist indblik i samtlige af virksomhedens it-aktiver? Vil du undgå fordyrende ”dobbeltdækning” inden for fx servere og printere? Så kan Control Cloud Asset Management fra Itavis give dig et bedre beslutningsgrundlag og være et godt udgangspunkt for en langsigtet investeringsstrategi. Ring 70 26 28 27 eller book et møde her.