Itavis Control Cloud Advanced. Forspring gennem forebyggelse.

Voksende it-udfordringer. Oppetid er en afgørende forudsætning for medarbejdernes produktivitet i langt de fleste virksomheder. Specielt for kritiske virksomhedsservices, hvor alt går i stå, hvis driften ikke fungerer optimalt. Alligevel bliver it-infrastruktur og -drift mange steder betragtet som et ressourcekrævende onde i stedet for et redskab til forretningsudvikling.

Samtidig bliver det meste infrastruktur stadigt mere komplekse i takt med at opgaver og datamængder vokser, og brugerne kræver en høj grad af mobilitet og valgfrihed med hensyn til enheder og arbejdsmetoder. Vi har udviklet Control Cloud Advanced for at imødekomme udfordringerne og give it-ansvarlige muligheden for at agere proaktivt.

Ét skridt foran hele tiden. Control Cloud Advanced giver dig mulighed for at være ét skridt foran hele tiden. Det er en samlet pakke, der sikrer et bedre vedligeholdt netværk og derfor færre fejl, mindre supportbehov og øget produktivitet. Den målrettede vedligeholdelse giver en mere stabil drift og dermed overskud til at fokusere på kerneforretning og udvikling.

Du får et månedligt tilstandstjek af netværket samt avanceret overvågning af ydelsen 24/7. Med Control Cloud Patching kan du ydermere centralisere, effektivisere og automatisere patching på din it-infrastruktur og administrere processen ét sted. Du får alle kort på hånden til at forebygge i stedet for at løse problemer.

Pakken er med andre ord de komponenter, du skal anvende til hurtig og målrettet reaktion og optimering af ressourcerne. Itavis supplerer gennem Control Cloud Advanced din it-afdeling og styrker afdelingens kompetencer og indsigter på centrale punkter i et ægte it-partnerskab.

Dine kritiske virksomhedsservices er sandsynligvis lige så vigtige for dig som den daglige drift, og derfor understøtter vi dine aktiviteter på præcis de punkter, der gør en forskel og sikrer oppetiden. Det gør Control Cloud Advanced til en attraktiv valgmulighed.

Control Cloud Advanced. Pakken omfatter:

Control Cloud Monitoring

SAN
Network
Servere
CPU
RAM
Harddisk
Connectivity
Printere
Applications
SNMP
Dashboard
Control Cloud Patching

Centralisering
Standardisering
Automatisering
Windows og tredjepart
Samlet administration
Enkelt og sikkert
Control Cloud Asset Management

Totalt overblik
Alle informationer
Serienumre
Versionsnumre
Antal og alder
Livscyklus
Beslutningsgrundlag

Kontakt os og hør mere. Ikke to virksomheder er ens, og derfor vil vi gerne høre om dine behov og ønsker. Control Cloud er en hel vifte af services og pakker, og vi kan altid sammensætte en løsning, der giver dit it-miljø et løft. Ring 70 26 28 27 eller book et møde her.