Itavis Cloud og Hosting. Frihed uden at miste kontrol.

Itavis har specialiseret sig i Cloud-løsninger og kan levere skalerbare, virtuelle it-miljøer til alle typer små og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner. En Cloud-løsning fra Itavis kan enten hostes hos os eller den kan drives fra virksomhedens eget datacenter. Uanset hvilken Itavis Cloud-løsning du vælger, vil du opleve, at den forbedrer dit it-regnskab ved at reducere investeringer og omkostninger, styrker din organisations brug af it – og dermed skaber mere værdi i din forretning.

IaaS_img_290x200
Infrastructure as a Service (IaaS)

Har du brug for totaldrift af din virksomheds infrastruktur, herunder switche, routere, loadbalancere og firewalls? Så kan du roligt bruge os, for vi har flere løsningsmodeller.

Du kan lade os drive og vedligeholde din virksomhedens eget udstyr, eller du kan benytte en fuld Itavis IaaS-løsning, hvor du kun betaler for det faktuelle forbrug. Vi leverer al nødvendig hardware og sørger for vedligehold – og en 24/7-service. En IaaS-løsning er skalerbar og nem at budgettere, da den altid følger din virksomheds forbrug og behov.

PaaS_img_290x200
Platform as a Service (PaaS)

Vi tilbyder forskellige former for Cloud-løsninger inden for PaaS, uafhængig af om løsningen drives direkte fra din virksomhed, hos en anden ekstern partner eller fra vores egne datacentre.

Vi tilbyder at stille den nødvendige platform, de nødvendige ressourcer og den rette software til rådighed, uanset hvorfra driften varetages, og vi sørger desuden for hardware, vedligehold og 24/7-service.

SaaS_img_290x200
Software as a Service (SaaS)

Vi tilbyder også Cloud-løsninger, hvor vi leverer software som en service. Servicen er sikret gennem hardwareredundante løsninger samt recovery- og backupløsninger, der sikrer din virksomhed en hurtig og komplet genskabelse af kompromitteret data.